Brot und Kuchen

Eine Fähigkeit, die nie abläuft. Wenn Sie backen können, haben Sie Zugang zu vielen kreativen und schmackhaften Ideen, von Kuchen in Tausenden von verschiedenen Formen und Geschmacksrichtungen bis hin zum beliebten Sauerteigbrot, das seine Wurzeln im alten Ägypten hat. Unsere Kategorie Brot und Kuchen gibt Ihnen Zugang zu vielen verschiedenen und inspirierenden Ideen für das nächste Mal, wenn Sie backen möchten. Schauen Sie sich unsere leckere Auswahl auf dieser Seite an.
Mehr anzeigen
Filter
Filter
Buchart
  • (1.000+)
Format
  • (1.000+)
  • (630)
Sprache
  • (1.000+)
  • (402)
  • (8)
  • (11)
  • (8)
  • (8)
  • (7)
  • (5)
  • (4)
Mehr anzeigen
Preis
EUR
Bewertung
  • (7)
  • (8)
  • (8)
  • (8)
  • (8)
Serie
  • (44)
  • (18)
  • (16)
  • (12)
  • (12)
  • (11)
  • (10)
  • (10)
  • (7)
Mehr anzeigen
Ordnen nachSortieren Beliebt
  • von Birgit Wenz
    24,99 €

    Das wird lecker! Die besten Rezepte der "Kinderleichten Becherküche" endlich in einem Set. Da ist der Jubel in der Kinderküche groß! Die "Kinderleichte Becherküche" wurde bekannt durch die "Die Höhle der Löwen" auf VOX. Nicht nur Löwe Ralf Dümmel war begeistert davon, wie einfach Kinder mit den 5 farbigen Bechern und den klar struktu¬rierten Bild-für-Bild-Anleitungen selbstständig kochen und backen können - inzwischen ist die "Kinderleichte Becherküche" in zahllosen Familien in ganz Deutschland zuhause. Aus den über 100 einfach erklärten Becher-Rezepten von süß bis salzig und vegetarisch bis herzhaft haben wir für dieses Set die 15 besten ausgewählt - und 5 ganz neue Rezepte gibt es als Bonus. Natürlich alle mit Gelinggarantie!. Tolles Set für alle großen und kleinen Köche - mit den 15 +5 beliebtesten Back- und Kochrezepten von KINDERLEICHTE BECHERKÜCHE, zzgl. 5 bisher unveröffentlichten Bonus-Rezepten in einem Buch. Inklusive einer dekorativen Keksdose zum Aufbewahren von Selbstgebackenem. Mit extra Fotoseiten um die eigenen Backwerke und Speisen zu dokumentieren. 5 farbige Messbecher zum einfachen Abmessen der Zutaten. Idealer Einstieg in die Becherküche - für Kinder ab 4 Jahren geeignetInhalt: 20 leckere & abwechslungsreiche Rezepte Kuchen & Muffins: Apfelkuchen . Marmorkuchen . Strandkuchen . Schmetterlingskuchen . Kuhfleckenkuchen (neu). Nussmuffins .Plätzchen & Co.: Weihnachtsplätzchen . Schokolinsenplätzchen . Waffeln .Hauptgerichte: Kartoffelsuppe . Lasagne (neu) . Nudelauflauf mit Schinken . Frikadellen/ Burger Patties . Pizza Smilies . Kartoffelpuffer (neu) . Potatoes . Chicken Nuggets . Würstchen im Schlafrock . Desserts: Arme-Ritter-Auflauf (neu) . Apfelmus-Dessert (neu) .

  • von Stephanie Just
    12,99 €

    Backen macht unglaublich Spaß, besonders dann, wenn eine leistungsstarke Küchenmaschine einige Arbeiten übernimmt. Hefe- und Rührteig, der perfekte Eischnee und Unmengen an Streuseln - die verschiedenen Rühraufsätze der KitchenAid schaffen alles. Durch das Fassungsvermögen der Schüsseln sind auch große Mengen im Nullkommanichts fertig.Dieses Backbuch bietet detailliertes Grundwissen zur technischen Ausstattung und 50 fantastische Rezepte. Egal ob süß, herzhaft, Brötchen oder Schichttorte - hier finden alle Backfans, was ihr Herz begehrt. Der perfekte Begleiter für die beliebte Küchenmaschine!

  • von Chad Robertson & Elizabeth Prueitt
    35,00 €

    This is a bread baker's handbook, with more than 50 recipes and over 200 step-by-step photographs, instructing how to make master baker Chad Robertson's legendary bread at home.

  • von Claire Saffitz
    32,00 €

  • von Chad Robertson & Elisabeth M. Prueitt
    35,00 €

    In this new book, the owners of Tartine Bakery share not only their fabulous, easy-to-make recipes, but also the secrets and expertise that can transform a delicious homemade treat into a spectacular baked creation. 64 color & b/w photos.

  • - The ground-breaking guide to making gut-friendly bread
    von Vanessa Kimbell
    23,00 €

    Achieve the delicious crust and addictive tang of a homemade sourdough loaf with this comprehensive guide from expert Vanessa Kimbell.

  • von Ann Reardon
    23,00 €

    How to Cook That Dessert Cookbook: Pastries, Cakes and Sweet CreationsHow to Cook Thatis the most popular Australian cooking channel in all the world, and its not hard to see why. PopSugarEditors' pick: Best Cookbooks, Food & Wine#1 Best Seller in Chocolate Baking, Confectionary Desserts, Pastry Baking, Garnishing Meals, Holiday Cooking, Main Courses & Side Dishes, Cookies, Cooking by Ingredient, and Pie BakingOffering a fun-filled step-by-step dessert cookbook, Ann Reardon teaches you how to create delicious and impressive pastries, cakes and sweet creations.Join food scientist Ann Reardon, host of the award-winning YouTube seriesHow to Cook That, as she exploresCrazy Sweet Creations.An accomplished pastry chef, Reardon draws millions of baking fans together each week, eager to learn the secrets of her extravagant cakes, chocolates, and eye-popping desserts. Her warmth and sense of fun in the kitchen shines through on every page as she reveals the science behind recreating your own culinary masterpieces.For home cooks and fans who love their desserts, cakes, and ice creams to look amazing and taste even better.Take your culinary creations to influencer status.Youll also:Learn to make treats that get the whole family cookingCreate baked goods that tap into beloved pop culture trendsImpress guests with beautiful dessertsReaders of dessert cookbooks likeDessert Person,Zo Bakes Cakes, or100 Cookies will loveHow to Cook That: Crazy Sweet Creations.

  • - Includes all the delicious recipes from the BBC2 TV series
    von Nadiya Hussain
    21,00 €

  • von Joanna Farrow
    14,00 €

    Readers can bake their way through Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry! Packed with 45 recipes and gorgeous, eye-catching photography, this baking cookbook inspired by the films is a must-have for every Harry Potter fan.

  • von Magnus Nilsson
    49,00 €

    The acclaimed chef featured in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef's Table explores the rich baking tradition of the Nordic region, with 450 tempting recipes for home bakers

  • von Paul Hollywood
    16,00 €

  • von Christina Tosi
    32,00 €

  • - The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase
    von Éditions Larousse
    46,00 €

    The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques, from the creators of Larousse Gastronomique.

  • - Ancient Modern Classic Whole
    von Chad Robertson
    35,00 €

    Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

  • - The Ultimate Recipes from the Master Patissier
    von Pierre Herme
    40,00 €

  • von Jerry Greenfield & Ben R. Cohen
    11,00 €

    Tells the story of Ben & Jerry's ice cream company, and shares recipes for chocolate, fruit, and other flavors of ice cream, sorbets, sundaes, and sauces.

  • - Knockout recipes to celebrate the sweeter things in life
    von Ravneet Gill
    20,00 €

    For as long as Ravneet Gill can remember sugar been her friend and constant companion, so it's little wonder that she grew up to become a pastry chef for some of London's most respected food institutions. Rav's first book, The Pastry Chef's Guide laid down the basics, but now she is back - serving more gems to help you build up your baking armory.

  • - An Odyssey from Samarkand and Vilna to the Present Day
    von Claudia Roden
    31,00 €

    'No-one will ever produce a richer, or more satisfying feast of the Jewish experience.' - Simon Schama 'One can't imagine a better food book than this, ever: for the reader and the cook.' - Nigella Lawson, Vogue 'THE BOOK OF JEWISH FOOD deserves its definitive article. It should stand as the book for many years... It is not likely to be surpassed.' - The Telegraph 'Manna from Heaven.' - Independent on Sunday

  • von Paul Hollywood
    23,00 €

    The last word in baking from the nation's favourite expert

  • von Cupcake Jemma
    11,00 €

    Offers a collection of 50 deliciously inventive and exciting cake and cupcake recipes such as Raspberry Ripple, Super Lemon Meringue and Ridiculous Chocolate as well as amazing cupcakes like Blueberry Cheesecake, Buttered Popcorn, Cookies & Cream, Eton Mess and more.

  • - The Original Bestseller
    von Paul Hollywood
    17,00 €

    In this new edition of the original bestseller, Paul Hollywood presents all the know-how you need to bake delicious and unusual breads

  • - The Baking Book for Every Kitchen, with Classic Cookies, Novel Treats, Brownies, Bars, and More
    von Sarah Kieffer
    23,00 €

    This is a go-to baking book of 100 cookie recipes from a wellknown blogger in a gifty package (ribbon marker, foil cover) with an amazing amount of content for the price point.

  • von Donna Hay
    31,00 €

    The Australian cookbook author returns with a new look at how to master baking techniques and classic recipes.

  • - Breadmaking for Real Life
    von Vanessa Kimbell
    19,00 €

    A foolproof guide for people who think they don't have the time to make sourdough.

  • - The Bread Ahead Cookbook
    von Matt Jones, Justin Gellatly & Louise Gellatly
    23,00 €

  • - Artisan Techniques for Creative Homemade Fermented Breads; With Recipes for Birote, Bagels, Pan de Coco, Beignets, and More
    von Bryan Ford
    19,00 €

    New World Sourdough teaches handmade artisan bread baking for beginner to intermediate home bakers who want to learn how to bake fermented breads at home with New World twists.

  • - The bread that launched 1,000 meals, plus salads, stews, and other recipes from Armenia
    von Kate Leahy & Ara Zada
    20,00 €

    An ode to Armenian food and culture that is part cookbook, part travelogue, and part lookbook of tempting food and atmospheric photography. More than 60 recipes--arranged by course--cover authentic breads and everything to eat with them, from soups and salads to mains and sweets.nd sweets.

  • - Exploring the Beautiful and Delicious Fusion of East Meets West
    von James Campbell
    19,00 €

    Stunning recipes for patisserie, desserts and savouries with a contemporary Japanese twist. This elegant collection is aimed at the confident home-cook who has an interest in using ingredients such as yuzu, sesame, miso and matcha.

  • von Chelsea Monroe-Cassel
    30,00 €

    HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH! Mit dem Erwerb dieses Buches habt Ihr den ersten Schritt einer wahrhaft epischen Reise getan - einer Reise durch die weiten Lande und die erlesenen Geschmäcker, Düfte und Aromen Tamriels.Dieses wundervoll gestaltete, offi zielle Kochbuch zur preisgekrönten Elder Scrolls-Videospielreihe von den Bethesda Game Studios wird Euch bei Eurer Aufgabe unterstützen, all die köstlichen Speisen und Getränke zuzubereiten, die man in Himmelsrand, Morrowind und jenseits davon fi ndet. Genießt mit diesen Rezepten aus allen Winkeln Tamriels die typischen Gerichte der Nord, der Bosmer, der Khajiit, der Argonianer und vieler anderer Rassen. Darüber hinaus bietet dieses ultimative Kompendium von Elder Scrolls-Rezepten Inspirationen für eigene kulinarische Abenteuer, nützliche Ratschläge für (noch) unerfahrene Selbstversorger und hilfreiche Tipps, um die hier versammelten Gerichte ohne Mühe bestimmten Ernährungsweisen anzupassen. Genießt einen Hauch von Winter mit der herbsäuerlichen Schneebeeren-Crostata, erfahrt dank der herzhaften Bosmer-Bissen mehr über den Grünen Pakt, ergründet die Geheimzutaten des legendären Schwarz-Dorn-Mets und seid nie wieder ohne Süßkringel unterwegs!Mit über siebzig leicht verständlichen Rezepten für Speisen und Getränke quer durch sämtliche Fähigkeitsstufen hält The Elder Scrolls: Das offi zielle Kochbuch etwas bereit, um den Hunger jedes Drachenbluts zu stillen!

  • - Sweet, Salty & Simple
    von Dorie Greenspan
    31,00 €

Machen Sie wie Tausende andere Buchliebhaber

Melden Sie sich für den Newsletter an und erhalten Sie tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre.