Gesunde Lebensmittel

Möchten Sie abnehmen oder vielleicht möchten Sie Inspiration für Bücher über gesundes Leben? Dann gibt es eine große Auswahl an Büchern über gesunde Ernährung, LCHF-Bücher und vieles mehr. Wir haben eine große Auswahl an Büchern über Diätkuren und Low-Carb-Diäten, damit Sie gesünder essen können. Wenn Sie sich für Paleo, Rohkost oder Retro-Kur interessieren, sind Sie ebenfalls bei uns genau richtig.
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  • von Doris Muliar
    17,00 €

    So bekommen Sie mit der richtigen Ernährung Ihre Divertikulitis ganz einfach in den Griff! Ernährungsexpertin Doris Muliar zeigt in diesem Kochbuch, wie Sie die entzündliche Darmerkrankung Divertikulitis erfolgreich bekämpfen und welche Lebensmittel in jeder der drei Phasen der Krankheit am besten geeignet sind. 120 Rezepte stellen die Ballaststoffe in den Fokus und lassen sich dank der leicht verständlichen Schritt-für-Schritt-Anleitungen ohne Weiteres zubereiten. Übersichtliche Wochenpläne erleichtern zusätzlich die Ernährungsumstellung. Mit leckeren Gerichten wie Linsen-Bolognese oder Kürbiskuchen müssen Sie auf nichts verzichten, sondern können Ihr Essen in vollen Zügen genießen. Für einen gesunden Darm und ein beschwerdefreies Leben!

  • von Rosemarie Zehetgruber
    34,90 €

    GESUND UND GENUSSVOLL SELBSTVERSORGT: FÜLL DEINE VORRATSKAMMER MIT SCHÄTZEN AUS DER NATUR Einfach gut und gesund essen, solange der Vorrat reicht! Füll deine Vorratskammer, wenn es frische Kräuter im Überfluss gibt, die Tomaten im Garten alle gleichzeitig reif werden und das Zucchinibeet überquillt. So hast du stets vorgesorgt und versorgst dich das ganze Jahr über mit gesunden Vitaminen und selbst gemachten Köstlichkeiten.ALLE METHODEN DER VORRATSHALTUNG UND RUND 200 ERPROBTE REZEPTEOb aus dem eigenen Garten, dem Biokistl oder vom Einkauf am Bauernmarkt - was nicht gleich verbraucht und vernascht wird, lässt sich im Handumdrehen in PRAKTISCHEN VORRAT FÜR DIE GANZE FAMILIE verwandeln. Die Ernährungswissenschaftlerin Rosemarie Zehetgruber beschreibt ausführlich die VERSCHIEDENEN METHODEN DES NATÜRLICHEN HALTBARMACHENS, liefert praktische Tipps zur RICHTIGEN LAGERUNG und gibt in ihren BEWÄHRTEN REZEPTEN jede Menge Anregungen für nachhaltiges und saisonales Kochen.DEINER GESUNDHEIT ZULIEBE: SCHONEND KONSERVIEREN UND DIE NÄHRSTOFFE OPTIMAL ERHALTENEinkochen und sterilisieren, einlegen in Öl und Essig, einfrieren, trocknen, entsaften, Milchsäuregärung oder Essig herstellen - die verschiedenen Methoden werden umfassend und praxisnah vorgestellt. Mit den richtigen Methoden und Rezepten für Gemüse, Obst, Nüsse, Pilze, Kräuter und Blüten ist es ein Leichtes, die reiche Ernte aus der Natur rasch und gesund haltbar zu machen. Und dank der SCHONENDEN ZUBEREITUNG bleiben GESCHMACK UND NÄHRSTOFFE erhalten. KÖSTLICHE VORRÄTE ANLEGEN UND ÜBERS JAHR HINWEG GENIESSENSelbst gemachte Marmeladen, Sirupe, Säfte oder Pestos sind nicht nur preiswerter und schmackhafter, sie erleichtern auch den Alltag. So hast du stets gute Zutaten zu Hause, aus denen sich in kurzer Zeit ein gesundes Essen zaubern lässt. Ob Stachelbeerchutney, Melanzani in Honigmarinade, Tomatensugo, Kimchi oder süß-saure Zucchini - die abwechslungsreichen Küchenschätze sind die ideale Basis für viele einfache und schmackhafte Gerichte, die garantiert gelingen. - alle Methoden, um die wertvolle Ernte natürlich haltbar zu machen- einfach umzusetzendes Praxiswissen zum Frischhalten, richtigen Lagern und Haltbarmachen- rund 200 Rezepte zum Einmachen und Einlegen von Gemüse, Obst, Nüssen, Saaten, Pilzen, Kräutern und Blüten- ein praktischer Vorrat, der gesundes Kochen zu Hause einfacher und schneller macht- umfassende Informationen rund um Vorratshaltung, Ernährung und Gesundheit- zahlreiche Tipps und Tricks zum Verarbeiten und Konservieren von Gartenüberschüssen und saisonalen Angeboten- ideale Geschenkideen: für jede Gelegenheit das passende Mitbringsel auf LagerNutze das saisonale Angebot an heimischen Lebensmitteln, um deine Speisekammer mit wertvollen Schätzen aus deiner Küche zu füllen. Gönn dir den Luxus einer gefüllten Vorratskammer und spare bares Geld dabei.**************************************************************************Leserstimmen:>>Übersichtlich und nicht zu kompliziert! Hier findet man zahlreiche Möglichkeiten und Rezepte, um die Lebensmittel haltbar zu machen. Besonders toll ist eben, dass man das auf natürliche Weise tun kann. Ich kann das Buch nur weiterempfehlen.>Ich dachte immer einkochen und einlegen ist total aufwendig und die Mühe nicht wert. Bis ich das Apfelmus-Rezept ausprobiert habe. Einfacher geht's nicht, und vor allem, wie viel besser es selbst gemacht schmeckt. In Zukunft gibt es viel mehr Selbstgemachtes bei mir!

  • - Over 100 Recipes to Help Prevent and Reverse Disease
    von Michael Greger
    17,00 €

    An illustrated cookbook of recipes to help reverse and prevent disease, from the author of the international bestseller How Not To Die

  • - A simple prescription for a healthier you (Includes delicious recipes to transform your health)
    von Dr Gemma Newman
    22,00 €

  • - Discover the foods scientifically proven to prevent and reverse disease
    von Gene Stone & Michael Greger MD
    14,00 €

    The International Bestseller'Dr Michael Greger reveals the foods that will help you live longer' Daily Mail'This book may help those who are susceptible to illnesses that can be prevented with proper nutrition' His Holiness the Dalai LamaWhy rely on drugs and surgery to cure you of life-threatening disease when the right decisions can prevent you from falling ill to begin with?How Not To Die gives effective, scientifically-proven nutritional advice to prevent our biggest killers - including heart disease, breast cancer, prostate cancer, high blood pressure and diabetes - and reveals the astounding health benefits that simple dietary choices can provide. Based on the latest scientific research, the internationally bestselling How Not To Die examines each of the most common diseases to reveal what, how and why different foods affect us, and how increasing our consumption of certain foods and avoiding others can dramatically reduce our risk of falling sick and even reverse the effects of disease. It also shares Dr Greger's 'Daily Dozen' - the twelve foods we should all eat every day to stay in the best of health.With emphasis on individual family health history and acknowledging that everyone needs something different, Dr Michael Greger offers practical dietary advice to help you live longer, healthier lives.

  • - Easy & Delicious Meals for Everyone as seen on Channel 4's Meat-Free Meals
    von Jamie Oliver
    26,00 €

  • - Over 100 Recipes for Healthy, Permanent Weight Loss
    von Michael Greger MD
    17,00 €

    From Michael Greger, M.D., the author of the New York Times bestseller How Not to Die, comes a full-color, fully illustrated cookbook that shares the science of long-term weight-loss success.Greger offers readers delicious yet healthy options that allow them to ditch the idea of 'dieting' altogether. As outlined in his book How Not to Diet, Greger believes that identifying the twenty-one weight-loss accelerators in our bodies and incorporating new, cutting-edge medical discoveries are integral in putting an end to the all-consuming activity of counting calories and getting involved in expensive juice cleanses and paid diet programmes.The How Not to Diet Cookbook is a revolutionary addition to the cookbook industry: incredibly effective and designed for everyone looking to make changes to their dietary habits to improve their quality of life.All recipes in this cookbook have been fully anglicized.

  • - The UK edition
    von Jamie Oliver
    26,00 €

    For foodies who like to keep things quick & easy, they'll love Jamie's most straightforward cookbook yet - with every recipe using ONLY 5 INGREDIENTS. INCLUDES ALL THE RECIPES AND MORE FROM JAMIE'S CHANNEL 4 SERIES QUICK & EASY FOOD 'This is Oliver's best book in years' The Sunday Times_____________With just FIVE ingredients that have maximum flavour and minimum fuss, you'll be cooking exciting food that's ready in less than 30 minutes . . . ITALIAN SEARED BEEF. Thinly sliced strips of rump steak: golden and blushing in the middle, with pesto, spicy rocket, pine nuts and creamy layers of Parmesan. AUBERGINE PENNE ARRABBIATA. A beautiful, super spicy Italian dish that's perfect for midweek. Aubergine quarters cooked in red chilli, garlic and tomatoes over penne pasta. TASTY WARM LENTIL SALAD. A delicious simple and healthy winter salad of tenderstem broccoli and lentils, with a chilli kick and a lemon and anchovy dressing. COMFORTING SAUSAGE BAKE. A hearty and warming meal perfect for winter nights: sweet tomatoes, rosemary focaccia and juicy sausages, creamy white beans, all baked in the oven with garlic. PLUM TARTE TARTIN. An easy - but delicious - dinner party dessert made in less than 30 minutes: plums, golden puff pastry, Christmassy cinnamon, sweet maple syrup and vanilla ice cream. _________'Our favourite new recipe book . . . Simple suppers from the nation's favourite chef' Sainsbury's Magazine'Jamie Oliver returns with the second series, focussing on easy family-centric cooking . . . he's stripped back to basics and all the better for it.' The Sunday Telegraph

  • - How to combine rapid weight loss and intermittent fasting for long-term health
    von Dr Michael Mosley
    12,00 €

    **AS SEEN ON CHANNEL 4**FROM THE CREATOR OF THE INTERNATIONAL BESTSELLING 5:2, A SIMPLE, FLEXIBLE NEW WEIGHT LOSS PROGRAMME BASED ON GROUNDBREAKING SCIENCE

  • - Over 70 Delicious, Super-simple, Powerful & Protein-packed Recipes for Busy People
    von Gaz Oakley
    21,00 €

    Super-simple and incredibly tasty recipes from chef and youtuber Gaz Oakley, aka Avant-Garde Vegan

  • - Burn Fat, Heal Inflammation and Eat Like the High-Performing Human You Were Meant to be
    von Dave Asprey
    15,00 €

    Break the rules, not the fast with world-renowned biohacker and New York Times bestselling author Dave Asprey.

  • - The 5 Simple Fixes That Will Make You Healthy, Fit, and Eternally Awesome
    von Darin Olien
    16,00 €

    "Olien provides us with an entirely new way of thinking about health and well-being by identifying what he calls the life forces: quality nutrition, hydration, detoxification, oxygenation, and alkalization. Olien demonstrates ... how to maintain these processes, thereby allowing our bodies to do the rest"--Amazon.com.

  • - The Groundbreaking Science of Healthy, Permanent Weight Loss
    von Michael Greger
    12,00 €

    The author of the major bestseller How Not to Die reveals the groundbreaking scientific research behind how a plant-based diet can maximize our fat-burning systems for long-term weight loss success.

  • von Ross Edgley
    19,00 €

    Eat to optimise your performance and reach your true potential - no pain, all gains.

  • - Mouth-watering recipes to fuel you for life
    von Gordon Ramsay
    24,00 €

    The definitive cookbook for eating well to achieve optimum health and fitness, by one of the world's finest chefs and fitness fanatic, Gordon Ramsay.

  • - Over 100 incredible recipes from Avant-Garde Vegan
    von Gaz Oakley
    21,00 €

    An explosive debut cookbook from vegan food's new star - the book he wishes he'd had when he went vegan

  • - Quick and simple recipes to make your 800-calorie days even easier
    von Justine Pattison & Dr Clare Bailey
    17,00 €

    NEW COMPANION RECIPE BOOK TO THE INTERNATIONAL NUMBER ONE BESTSELLER, The Fast 800 Recipe Book

  • - An Uncommon Guide to Rapid Fat-loss, Incredible Sex and Becoming Superhuman
    von Timothy Ferriss
    17,00 €

    Do you want to lose fat, double testosterone, get the perfect posterior or give your partner a fifteen-minute female orgasm? Whatever your physical goal, The 4-Hour Body eclipses every other health manual by sharing the best kept secrets in the latest science and research to provide new strategies for redesigning the human body. And you don't need to exhaust yourself. International bestselling author, Timothy Ferriss, helps you reach your true genetic potential in 3-6 months with a commitment of less than four hours per week. You can pick and choose from a menu of options, from simple to extreme, for dramatic body changes. Based on over 15 years of research and with personal stories, amazing before and after photos, recipes and sidebars, The 4-Hour Body will give unbelievable results and change the way you look forever.

  • - Cook just once for you and your baby
    von Rebecca Wilson
    15,00 €

  • - 7 Ways to Transform Your Diet
    von Hugh Fearnley-Whittingstall
    24,00 €

  • von Ian Theasby & Henry Firth
    17,00 €

  • - 75 Simple & Delicious Plant-Based Recipes for Nourishing Your Body and Eating From the Earth
    von Andrea Hannemann
    22,00 €

  • - The Hidden Dangers in "Healthy" Foods That Cause Disease and Weight Gain
    von MD Gundry
    24,00 €

  • - Over 70 Amazing Vegan Recipes for the Festive Season and Holidays, from Avant Garde Vegan
    von Gaz Oakley
    17,00 €

    First ever vegan Christmas cookbook, from YouTube and Instagram sensation Avant Garde Vegan

  • von Steven Gundry
    26,00 €

  • - 100 Delicious, Slimming Recipes
    von Kay Featherstone & Kate Allinson
    19,00 €

    The third cookbook from the million-copy bestselling and record-breaking creators of Pinch of Nom (the UK's most popular food blog) including over one hundred simple and tasty slimming recipes.

  • - Analyse your Technique, Prevent Injury, Revolutionize your Training
    von Chris Napier
    17,00 €

  • - Detox Your Mind for Clearer Thinking, Deeper Relationships and Lasting Happiness
    von David Perlmutter
    12,00 €

    Brain Wash reveals the dangers of consumption culture to our mental and cognitive health, and offers diet and lifestyle interventions to heal the brain.

  • - A Contemporary Plant-based Ayurvedic Cookbook
    von Sahara Rose Ketabi
    19,00 €

  • - why butter, meat, and cheese belong in a healthy diet
    von Nina Teicholz
    12,00 €

    For the past 60 years we have been told that a low-fat diet can protect against obesity, diabetes, and heart disease. Yet despite many of us taking this advice in the developed West, we are now in the midst of an obesity epidemic that is breeding serious health problems. This book deals with this topic.

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