Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Bücher von Eleanor Ford

Filter
Filter
Ordnen nachSortieren Beliebt
  • von Eleanor Ford
    25,00 €

    This is a love story between sugar and spice.Spice is often the party girl, the loud, bold, exuberant element in the mix. A generous swirl of woody-sweet cinnamon elevates a simple bun, pistachio green baklava is made otherworldly with the headiness of rosewater and a truly fiery gingerbread is thunder and wonder in the mouth. There is also another art, more subtle yet equally seductive. Married with sugar, spice can provide a delicate fragrance, hard to put your finger on but one that gives backbone to a dish. It can balance tartness and bring sweetness so you can tone down the sugar. Flavours can be enhanced by a thoughtful addition from the spice cupboard, making chocolate more chocolatey and fruit taste more of itself. Added not in shouts, but in whispers, an intrigue of spice deepens allure. In this book, we'll explore how to unlock flavours, and how to marry them to make much more than the sum of their parts.Floral and fruity spices pair well with rich fats. Warming spices like ginger and clove play off treacly brown sugar. Anise sweetens, lemony coriander seed brightens and herbaceous notes pick out complexity in chocolate. A suspicion of nutmeg cuts the sweet creaminess of custard for a more rounded tart, and a whisper of cardamom makes inky poached plums jaunty and interesting. The chapters are divided by flavour to guide you towards a dessert or bake that is bright and zippy, floral and fragrant, or dark and spicy. Recipes include spice switches so, as you develop a nose for the flavours, you can be creative and playful with your combinations.

  • - A culinary journey along the ancient spice routes
    von Eleanor Ford
    25,00 €

    Award-winning writer Eleanor Ford's recipes and stories explore how centuries of spice trading and cultural diffusion changed the world's cuisine

  • von Eleanor Ford
    27,00 €

    Tauchen Sie ein in die duftende, berauschende und faszinierende Welt exotischer, aber auch vertrauter Gewürze und begeben Sie sich auf eine unvergleichliche Reise in die Gewürzbibliothek der Welt!Dieses Kochbuch stellt die unterschiedlichsten Geschmacksprofile vor, wie sie miteinander kombiniert werden können, welche Rolle Duft und Aroma spielen und wie Süße, Schärfe, Säure oder eine erdige Note ein ganzes Gericht verändern können. Die Geschichten und die von Gewürzen durchzogenen Rezepte in dieser Sammlung folgen der antiken maritimen Handelsroute durch Indonesien, Malaysia, China, Vietnam, Thailand, Sri Lanka, Indien, die Vereinigten Arabischen Emirate und den Iran. Ein außergewöhnliches und einzigartiges Buch!

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.