Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1

- Safety and Quality

Über Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1

This collection begins by looking at egg composition and chemistry. This provides a foundation for discussing pathogenic contamination of eggs and methods for its prevention, detection and control. The book concludes by assessing factors affecting egg appearance, shelf-life, nutritional value and other quality traits.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781786760760
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 430
  • Veröffentlicht:
  • 21. März 2017
  • Abmessungen:
  • 160x236x30 mm.
  • Gewicht:
  • 784 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1

This collection begins by looking at egg composition and chemistry. This provides a foundation for discussing pathogenic contamination of eggs and methods for its prevention, detection and control. The book concludes by assessing factors affecting egg appearance, shelf-life, nutritional value and other quality traits.

Kund*innenbewertungen von Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1 ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.