Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1

- Safety, Quality and Sustainability

Über Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1

Pig meat is the most widely-consumed meat in the world. This volume addresses some of the key challenges facing pig farming such as the continuing threat from zoonoses, ways of maintaining and improving meat quality as well as making pig production more sustainable.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781786760883
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 290
  • Veröffentlicht:
  • 8. Juni 2018
  • Abmessungen:
  • 236x160x24 mm.
  • Gewicht:
  • 602 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1

Pig meat is the most widely-consumed meat in the world. This volume addresses some of the key challenges facing pig farming such as the continuing threat from zoonoses, ways of maintaining and improving meat quality as well as making pig production more sustainable.

Kund*innenbewertungen von Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 1 ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.