Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1

- Safety, Quality and Sustainability

Über Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1

Poultry production faces many challenges. This collection starts by reviewing safety, including detection, prevention and control of zoonoses in poultry flocks. It also discusses key aspects of quality such as meat flavour as well wider issues such as the environmental impact of poultry production.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781786760647
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 502
  • Veröffentlicht:
  • 31. Dezember 2016
  • Abmessungen:
  • 236x160x34 mm.
  • Gewicht:
  • 900 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1

Poultry production faces many challenges. This collection starts by reviewing safety, including detection, prevention and control of zoonoses in poultry flocks. It also discusses key aspects of quality such as meat flavour as well wider issues such as the environmental impact of poultry production.

Kund*innenbewertungen von Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1 ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.