Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3

- Health and Welfare

Über Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3

Health and welfare are major issues in poultry production. This collection reviews our understanding of bacterial, viral and other diseases affecting poultry and their effective management. It also discusses ways of managing poultry flocks to optimise their welfare from hatching to slaughter.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781786760722
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 350
  • Veröffentlicht:
  • 31. August 2017
  • Abmessungen:
  • 159x236x25 mm.
  • Gewicht:
  • 684 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3

Health and welfare are major issues in poultry production. This collection reviews our understanding of bacterial, viral and other diseases affecting poultry and their effective management. It also discusses ways of managing poultry flocks to optimise their welfare from hatching to slaughter.

Kund*innenbewertungen von Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3 ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.