Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Advanced Computational Techniques for Heat and Mass Transfer in Food Processing

Über Advanced Computational Techniques for Heat and Mass Transfer in Food Processing

This book provides, in a single source, information on the use of methods based on numerical and computational analysis as applied in food science and technology. It explores the use of various numerical/computational techniques for the simulation of fluid flow, and heat and mass transfer within the food products.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780367747824
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 300
  • Veröffentlicht:
  • 2. Februar 2022
  • Abmessungen:
  • 156x234x0 mm.
  • Gewicht:
  • 635 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Advanced Computational Techniques for Heat and Mass Transfer in Food Processing

This book provides, in a single source, information on the use of methods based on numerical and computational analysis as applied in food science and technology. It explores the use of various numerical/computational techniques for the simulation of fluid flow, and heat and mass transfer within the food products.

Kund*innenbewertungen von Advanced Computational Techniques for Heat and Mass Transfer in Food Processing



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Advanced Computational Techniques for Heat and Mass Transfer in Food Processing ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.