Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Advances in Food Process Engineering Research and Applications

Über Advances in Food Process Engineering Research and Applications

The book, comprised of 32 chapters, features an interdisciplinary focus, including food materials science, engineering properties of foods, advances in food process technology, novel food processes, functional foods, food waste engineering, food process design and economics, modeling food safety and quality, and innovation management.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781461479055
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 677
  • Veröffentlicht:
  • 22. Oktober 2013
  • Ausgabe:
  • 2013
  • Abmessungen:
  • 155x235x41 mm.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Advances in Food Process Engineering Research and Applications

The book, comprised of 32 chapters, features an interdisciplinary focus, including food materials science, engineering properties of foods, advances in food process technology, novel food processes, functional foods, food waste engineering, food process design and economics, modeling food safety and quality, and innovation management.

Kund*innenbewertungen von Advances in Food Process Engineering Research and Applications



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Advances in Food Process Engineering Research and Applications ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.