Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food

Über Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food

This book provides an overview of the most recent advances made on the field of nanoscience and nanotechnology that significantly influenced the food industry. It provides a multidisciplinary review of the complex mechanisms involved in the research, development, production and legislation of food containing nanostructures systems.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781138037304
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 374
  • Veröffentlicht:
  • 9. August 2019
  • Abmessungen:
  • 240x162x29 mm.
  • Gewicht:
  • 722 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food

This book provides an overview of the most recent advances made on the field of nanoscience and nanotechnology that significantly influenced the food industry. It provides a multidisciplinary review of the complex mechanisms involved in the research, development, production and legislation of food containing nanostructures systems.

Kund*innenbewertungen von Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.