Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

America's Founding Food

- The Story of New England Cooking

Über America's Founding Food

From baked beans to apple cider, from clam chowder to pumpkin pie, Keith Stavely and Kathleen Fitzgerald's culinary history reveals the complex and colourful origins of New England foods and cookery. This history features hosts of stories and recipes derived from generations of New Englanders of diverse backgrounds.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781469627144
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 408
  • Veröffentlicht:
  • 30. Juni 2015
  • Abmessungen:
  • 155x235x0 mm.
  • Gewicht:
  • 525 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025

Beschreibung von America's Founding Food

From baked beans to apple cider, from clam chowder to pumpkin pie, Keith Stavely and Kathleen Fitzgerald's culinary history reveals the complex and colourful origins of New England foods and cookery. This history features hosts of stories and recipes derived from generations of New Englanders of diverse backgrounds.

Kund*innenbewertungen von America's Founding Food



Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.