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Bücher von Comlan Richard Degon

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  • 16% sparen
    von Comlan Richard Degon
    37,00 €

    Benin is a country in West Africa. It has many socio-cultural groups with different culinary practices. With globalization and modernity, these ancestral practices are disappearing. The present work analyzes the possibility of gaining a better understanding of these disappearing dishes by introducing them onto the menu of modern restaurants. The methodological approach we adopted for this work is based on survey, documentary research and experimentation. Between strengths, weaknesses, threats and opportunities, a major challenge lies ahead for the development of this local sauce: VLAKPA sauce. The introduction of this sauce on modern restaurant menus could lead to poverty reduction through large-scale production of white catfish in several regions of the country. This will have a positive impact on the country's economy, and on people's standard of living.

  • von Comlan Richard Degon
    19,00 €

    Benin - strana w Zapadnoj Afrike. Zdes' prozhiwaet mnozhestwo social'no-kul'turnyh grupp s razlichnymi kulinarnymi tradiciqmi. S globalizaciej i sowremennost'ü äti tradicii predkow ischezaüt. V dannom issledowanii rassmatriwaetsq wozmozhnost' luchshe ponqt' äti ischezaüschie blüda, wklüchiw ih w menü sowremennyh restoranow. Metodologicheskij podhod, prinqtyj nami dlq ätoj raboty, osnowan na oprose, dokumental'nom issledowanii i äxperimente. Mezhdu sil'nymi i slabymi storonami, ugrozami i wozmozhnostqmi, suschestwuet osnownaq zadacha, kotoruü neobhodimo reshit' w prodwizhenii mestnogo sousa - sousa VLAKPA. Vnedrenie ätogo sousa w menü sowremennyh restoranow mozhet priwesti k sokrascheniü bednosti za schet krupnomasshtabnogo proizwodstwa belogo soma w neskol'kih regionah strany. Jeto okazhet polozhitel'noe wliqnie na äkonomiku strany i powysit urowen' zhizni naseleniq.

  • 16% sparen
    von Comlan Richard Degon
    37,00 €

    Benín es un país de África Occidental. Cuenta con numerosos grupos socioculturales con diferentes prácticas culinarias. Con la globalización y la modernidad, estas prácticas ancestrales están desapareciendo. Este estudio examina la posibilidad de conocer mejor estos platos en vías de desaparición incluyéndolos en los menús de los restaurantes modernos. El enfoque metodológico que hemos adoptado para este trabajo se basa en la encuesta, la investigación documental y la experimentación. Entre los puntos fuertes, los puntos débiles, las amenazas y las oportunidades, existe un reto importante que hay que superar para promocionar esta salsa local: la salsa VLAKPA. La introducción de esta salsa en los menús de los restaurantes modernos podría conducir a la reducción de la pobreza mediante la producción a gran escala de bagre blanco en varias regiones del país. Esto tendrá un impacto positivo en la economía del país y elevará el nivel de vida.

  • 16% sparen
    von Comlan Richard Degon
    37,00 €

    Il Benin è un Paese dell'Africa occidentale. Ha molti gruppi socio-culturali con pratiche culinarie diverse. Con la globalizzazione e la modernità, queste pratiche ancestrali stanno scomparendo. Questo studio esamina la possibilità di comprendere meglio questi piatti che stanno scomparendo includendoli nei menu dei ristoranti moderni. L'approccio metodologico adottato per questo lavoro si basa su indagini, ricerche documentali e sperimentazioni. Tra punti di forza, debolezze, minacce e opportunità, c'è una sfida importante da affrontare per promuovere questa salsa locale: la salsa VLAKPA. L'introduzione di questa salsa nei moderni menu dei ristoranti potrebbe portare a una riduzione della povertà attraverso la produzione su larga scala di pesce gatto bianco in diverse regioni del Paese. Ciò avrà un impatto positivo sull'economia del Paese e aumenterà il tenore di vita.

  • von Comlan Richard Degon
    43,90 €

    Benin ist ein Land in Westafrika. Es verfügt über zahlreiche soziokulturelle Gruppen, die unterschiedliche kulinarische Praktiken pflegen. Im Zuge der Globalisierung und der Moderne sind diese althergebrachten Praktiken vom Aussterben bedroht. Die vorliegende Arbeit analysiert die Möglichkeit, diese aussterbenden Gerichte besser kennenzulernen, indem sie auf die Speisekarte moderner Restaurants gesetzt werden. Der methodische Ansatz, den wir für diese Arbeit gewählt haben, basiert auf Umfrage, Literaturrecherche und Experimenten. Zwischen Stärken, Schwächen, Bedrohungen und Chancen gibt es eine große Herausforderung für die Aufwertung dieser lokalen Sauce: die VLAKPA-Sauce. Die Einführung dieser Sauce auf den Speisekarten moderner Restaurants könnte durch die großflächige Produktion von Weißem Wels in mehreren Regionen des Landes zur Armutsbekämpfung führen. Dies wird sich positiv auf die Wirtschaft des Landes auswirken und den Lebensstandard der Bevölkerung erhöhen.

  • 16% sparen
    von Comlan Richard Degon
    37,00 €

    O Benim é um país da África Ocidental. Tem muitos grupos socioculturais com diferentes práticas culinárias. Com a globalização e a modernidade, estas práticas ancestrais estão a desaparecer. Este estudo examina a possibilidade de conhecer melhor estes pratos em vias de desaparecimento, incluindo-os nas ementas dos restaurantes modernos. A abordagem metodológica que adoptámos para este trabalho baseia-se no inquérito, na investigação documental e na experimentação. Entre pontos fortes, pontos fracos, ameaças e oportunidades, há um grande desafio a enfrentar na promoção deste molho local: o molho VLAKPA. A introdução deste molho nas ementas dos restaurantes modernos pode levar à redução da pobreza através da produção em grande escala de peixe-gato branco em várias regiões do país. Isto terá um impacto positivo na economia do país e melhorará o nível de vida.

  • 16% sparen
    von Comlan Richard Degon
    37,00 €

    Le Bénin est un pays de l'Afrique de l'Ouest. Il dispose de nombreux groupes socioculturels qui ont différentes pratiques culinaires. Avec la mondialisation et la modernité, ces pratiques ancestrales sont en voie de disparition. Le présent travail analyse la possibilité de mieux connaître ces mets en disparition par leur introduction sur la carte de menus des restaurants modernes. La démarche méthodologique que nous avons adoptée pour faire ce travail est basée sur l'enquête, la recherche documentaire et l'expérimentation. Entre forces, faiblesses, menaces, et opportunités, un grand défi est à relever pour la valorisation de cette sauce locale : la sauce VLAKPA. L'introduction de cette sauce sur les cartes de menus des restaurants modernes pourra induire la réduction de la pauvreté par la production à grande échelle du silure blanc dans plusieurs régions du pays. L'économie du pays recevra ainsi un impact positif qui va rejaillir sur le niveau de vie des populations.

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