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Bücher von Su Scott

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  • 13% sparen
    von Su Scott
    30,00 €

    Rice Table by Su Scott is a captivating book that offers an immersive culinary journey. Published in 2023 by Hardie Grant London Ltd., this book delves into the world of rich and diverse food cultures. The genre of the book is food and drink, and it beautifully encapsulates the author's deep knowledge and passion for food. The 'Rice Table' takes you on a gastronomical adventure, exploring various recipes and the stories behind them. The author, Su Scott, has done an exceptional job of combining her love for food with her storytelling skills, making this book a must-read for food enthusiasts. The book is published by Hardie Grant London Ltd., a renowned publisher known for its diverse range of books. If you are a food lover looking to explore new recipes and food cultures, 'Rice Table' is the book for you.

  • von Su Scott
    37,00 €

    Pocha; short for pojangmacha, which literally translates as ‘covered wagon’; pocha is a tented or tarpaulin-covered stall, bar or market vendor serving up cheap and unfussy Korean comfort food, snacks and drinks. In Pocha, Su Scott is going home to the streets where she grew up and the food that shaped her. From daybreak to sundown, 80 delicious and playful recipes take you on a journey through the narrow streets of Seoul and sheltered halls of tarpaulin-roofed markets where dust motes and steam glitter in the glow of orange tungsten lights. This is unfussy, easy, comforting food from a country that has perfected late night eating and drinking culture. From Corn Dogs and Fried Chicken to Kimchi Pancakes and Perilla Oil Noodles for slurping (and perhaps some ice-cold soju to wash it all down), Pocha invites you to bring the beating heart of Korea's food scene into your kitchen. Filled with vibrant location photography from Seoul that weaves a tale of Su's touching return to her home country, Pocha is an electric and tender cookbook.

  • von Su Scott
    29,90 €

    "Eine Familie, die zusammen isst, bleibt auch zusammen." Dieses Buch ist eine Sammlung von 80 Rezepten (über die Hälfte davon vegetarisch) für die zeitgemäße häusliche Küche Koreas. Es ist die  Geschichte einer Familie . Und ein von Kindheitsgerichten gezeichneter Liebesbrief einer Mutter an ihre Tochter. Es ist ein Buch  über Identität und Einwanderung und darüber, wie Essen Kinder und auch ihr kulturelles Erbe und ihre Seele nährt. Aber es ist hauptsächlich ein Buch voll wunderbarer Gerichte, die Sie sofort nachkochen und essen wollen . Su Scott, geboren in Seoul, ausgewandert nach London, führt in diesem persönlichen Kochbuch durch ihre moderne koreanische Speisekammer, erkundet Fermentiertes, Eingelegtes und Saucen - die Grundlagen, die koreanische Gerichte zu köstlichen Höhen erheben - und präsentiert eine wunderbare Auswahl an wohligen Rezepten . Zwischen die verführerischen Teller streut sie liebevolle Geschichten darüber, was es bedeutet, zugleich Frau, Mutter und Immigrantin zu sein, und wie Essen alle Teile unseres Lebens verbindet .

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