Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL
Über Basic Protocols in Enology and Winemaking

This volume details methods using classical apparatus and mechanisms to study enology and winemaking. Chapters guide readers through protocols on titration, distillation, spectrophotometry, advanced methods applying High-Performance Liquid Chromatography with Mass Spectrometry (HPLC-MSn), Gas Chromatography coupled with Mass Spectrometry (GC-MS) and Nuclear Magnetic Resonance (NMR). Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols in Enology and Winemaking aims to be a useful and practical guide to new researchers and experts looking to expand their knowledge.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781071630877
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 208
  • Veröffentlicht:
  • 13. Mai 2023
  • Ausgabe:
  • 23001
  • Abmessungen:
  • 183x17x260 mm.
  • Gewicht:
  • 598 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Basic Protocols in Enology and Winemaking

This volume details methods using classical apparatus and mechanisms to study enology and winemaking. Chapters guide readers through protocols on titration, distillation, spectrophotometry, advanced methods applying High-Performance Liquid Chromatography with Mass Spectrometry (HPLC-MSn), Gas Chromatography coupled with Mass Spectrometry (GC-MS) and Nuclear Magnetic Resonance (NMR).
Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols in Enology and Winemaking aims to be a useful and practical guide to new researchers and experts looking to expand their knowledge.

Kund*innenbewertungen von Basic Protocols in Enology and Winemaking



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Basic Protocols in Enology and Winemaking ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.