Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Bioactive Compounds in Fermented Foods

- Health Aspects

Über Bioactive Compounds in Fermented Foods

The bioactive compounds are produced either during biotransformation of food metabolites or directly produced by microorganisms. The book discusses different types of bioactive compounds and concludes with the impact of gut fermentation on production of bioactive compounds with specific human health.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780367136000
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 404
  • Veröffentlicht:
  • 30. November 2021
  • Abmessungen:
  • 156x234x0 mm.
  • Gewicht:
  • 390 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Bioactive Compounds in Fermented Foods

The bioactive compounds are produced either during biotransformation of food metabolites or directly produced by microorganisms. The book discusses different types of bioactive compounds and concludes with the impact of gut fermentation on production of bioactive compounds with specific human health.

Kund*innenbewertungen von Bioactive Compounds in Fermented Foods



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Bioactive Compounds in Fermented Foods ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.