Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Bioprocesses and Biotechnology for Functional Foods and Nutraceuticals

Über Bioprocesses and Biotechnology for Functional Foods and Nutraceuticals

Demonstrates the influence of biochemistry and biotechnological applications on functional food developments. This book analyzes the benefits of functional foods, the effect and development of active ingredients in functional foods, and consumer and regulatory issues that influence biotechnological advancements in the food industry.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780824747220
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 484
  • Veröffentlicht:
  • 4. März 2004
  • Abmessungen:
  • 156x234x26 mm.
  • Gewicht:
  • 748 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Bioprocesses and Biotechnology for Functional Foods and Nutraceuticals

Demonstrates the influence of biochemistry and biotechnological applications on functional food developments. This book analyzes the benefits of functional foods, the effect and development of active ingredients in functional foods, and consumer and regulatory issues that influence biotechnological advancements in the food industry.

Kund*innenbewertungen von Bioprocesses and Biotechnology for Functional Foods and Nutraceuticals



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Bioprocesses and Biotechnology for Functional Foods and Nutraceuticals ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.