Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Butchering, Processing and Preservation of Meat

Über Butchering, Processing and Preservation of Meat

This book is written primarily for the family to help solve the meat problem and to augment the food supply. Commercially in the United States, meat means the flesh of cattle, hogs, and sheep, except where used with a qualifying word such as reindeer meat, crab meat, whale meat, and so on.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780442203771
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 320
  • Veröffentlicht:
  • 30. September 1973
  • Ausgabe:
  • Abmessungen:
  • 140x216x0 mm.
  • Gewicht:
  • 428 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Butchering, Processing and Preservation of Meat

This book is written primarily for the family to help solve the meat problem and to augment the food supply. Commercially in the United States, meat means the flesh of cattle, hogs, and sheep, except where used with a qualifying word such as reindeer meat, crab meat, whale meat, and so on.

Kund*innenbewertungen von Butchering, Processing and Preservation of Meat



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Butchering, Processing and Preservation of Meat ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.