Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Case Studies in Food Engineering

- Learning from Experience

Über Case Studies in Food Engineering

The first concerns processes that are primarily physical, such as mixing, and the second processes that also involve biochemical changes, such as thermal sterilization. While the third section addresses some broader issues, such as how to tour a plant, how to choose among building a new plant, expanding or renovating;

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781489984241
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 224
  • Veröffentlicht:
  • 30. Oktober 2014
  • Ausgabe:
  • 2009
  • Abmessungen:
  • 155x235x13 mm.
  • Gewicht:
  • 454 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Case Studies in Food Engineering

The first concerns processes that are primarily physical, such as mixing, and the second processes that also involve biochemical changes, such as thermal sterilization. While the third section addresses some broader issues, such as how to tour a plant, how to choose among building a new plant, expanding or renovating;

Kund*innenbewertungen von Case Studies in Food Engineering



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Case Studies in Food Engineering ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.