Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Cereals and Cereal Products: Technology and Chemistry

Über Cereals and Cereal Products: Technology and Chemistry

Cereals are one of our most important crops, whether as cash crops for commercial farmers or subsistence crops in the developing third world. and the common foods of more traditional societies such as the porridges of Africa and the tortillas of the Americas, as well as numerous fermented foods and drinks.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780834217676
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 430
  • Veröffentlicht:
  • 31. Dezember 2000
  • Abmessungen:
  • 261x188x30 mm.
  • Gewicht:
  • 964 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Cereals and Cereal Products: Technology and Chemistry

Cereals are one of our most important crops, whether as cash crops for commercial farmers or subsistence crops in the developing third world. and the common foods of more traditional societies such as the porridges of Africa and the tortillas of the Americas, as well as numerous fermented foods and drinks.

Kund*innenbewertungen von Cereals and Cereal Products: Technology and Chemistry



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Cereals and Cereal Products: Technology and Chemistry ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.