Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Chocolate

- Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Über Chocolate

Ferrandi Paris cooking school opened in 1920 to train culinary professionals. Internationally renowned for excellence, Ferrandi Paris offers courses to students of all levels, including masterclasses with Michelin-starred chefs. Their French P¿sserie(Flammarion, 2017) is an essential reference for every home cook. Rina Nurra contributed to French P¿sserie.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9782080204066
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 304
  • Veröffentlicht:
  • 10. Oktober 2019
  • Abmessungen:
  • 216x287x31 mm.
  • Gewicht:
  • 1738 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Chocolate

Ferrandi Paris cooking school opened in 1920 to train culinary professionals. Internationally renowned for excellence, Ferrandi Paris offers courses to students of all levels, including masterclasses with Michelin-starred chefs. Their French P¿sserie(Flammarion, 2017) is an essential reference for every home cook. Rina Nurra contributed to French P¿sserie.

Kund*innenbewertungen von Chocolate



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Chocolate ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.