Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Cookie and Cracker Technology

Über Cookie and Cracker Technology

This edition is a practical, how-to book, that discusses ingredients, mixtures, methods, equipment and their functions, machinery and managing technical functions. It examines the ingredients used in cookies and crackers and how they function in doughs, batters, and finished products. It also discusses typical formulas and how variations affect finished product qualities. Other areas covered include product development, quality assurance and the legal responsibilities of technical managers.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780442308926
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 416
  • Veröffentlicht:
  • 31. März 1993
  • Ausgabe:
  • 93003
  • Abmessungen:
  • 183x27x260 mm.
  • Gewicht:
  • 976 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Cookie and Cracker Technology

This edition is a practical, how-to book, that discusses ingredients, mixtures, methods, equipment and their functions, machinery and managing technical functions. It examines the ingredients used in cookies and crackers and how they function in doughs, batters, and finished products. It also discusses typical formulas and how variations affect finished product qualities. Other areas covered include product development, quality assurance and the legal responsibilities of technical managers.

Kund*innenbewertungen von Cookie and Cracker Technology



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Cookie and Cracker Technology ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.