Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Cooking, Cuisine and Class

- A Study in Comparative Sociology

Über Cooking, Cuisine and Class

The preparation, serving and eating of food have been studied from a variety of theoretical and empirical perspectives. It is in this context that Jack Goody sets his own observations on cooking in West Africa, examining why a differentiated 'haute cuisine' has not emerged in Africa, as in other parts of the world.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780521286961
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 264
  • Veröffentlicht:
  • 24. Juni 1982
  • Abmessungen:
  • 150x230x17 mm.
  • Gewicht:
  • 396 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Cooking, Cuisine and Class

The preparation, serving and eating of food have been studied from a variety of theoretical and empirical perspectives. It is in this context that Jack Goody sets his own observations on cooking in West Africa, examining why a differentiated 'haute cuisine' has not emerged in Africa, as in other parts of the world.

Kund*innenbewertungen von Cooking, Cuisine and Class



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Cooking, Cuisine and Class ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.