Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Course of Lectures on the Principles of Domestic Economy and Cookery

Über Course of Lectures on the Principles of Domestic Economy and Cookery

The lectures printed within this volume were delivered by Juliet Corson, superintendent of the New York School of Cookery, in the Farmers Lecture Course at the College of Agriculture, Minneapolis, Minnesota, during the session of 1884.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781429011457
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 128
  • Veröffentlicht:
  • 7. Januar 2008
  • Abmessungen:
  • 152x7x229 mm.
  • Gewicht:
  • 198 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Course of Lectures on the Principles of Domestic Economy and Cookery

The lectures printed within this volume were delivered by Juliet Corson, superintendent of the New York School of Cookery, in the Farmers Lecture Course at the College of Agriculture, Minneapolis, Minnesota, during the session of 1884.

Kund*innenbewertungen von Course of Lectures on the Principles of Domestic Economy and Cookery



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Course of Lectures on the Principles of Domestic Economy and Cookery ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.