Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Crisis Management in the Food and Drinks Industry: A Practical Approach

Über Crisis Management in the Food and Drinks Industry: A Practical Approach

Focuses on the communications aspects of dealing with a crisis. This book offers advice ranging from preparing for the unthinkable to the dramatic expansion of the Internet, avoiding being caught off-guard by a situation, the ramifications of product tampering and managing an actual crisis.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780387233826
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 264
  • Veröffentlicht:
  • 29. Juli 2005
  • Ausgabe:
  • 22005
  • Abmessungen:
  • 155x235x17 mm.
  • Gewicht:
  • 1270 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Crisis Management in the Food and Drinks Industry: A Practical Approach

Focuses on the communications aspects of dealing with a crisis. This book offers advice ranging from preparing for the unthinkable to the dramatic expansion of the Internet, avoiding being caught off-guard by a situation, the ramifications of product tampering and managing an actual crisis.

Kund*innenbewertungen von Crisis Management in the Food and Drinks Industry: A Practical Approach



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Crisis Management in the Food and Drinks Industry: A Practical Approach ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.