Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Economics and Management of the Food Industry

Über Economics and Management of the Food Industry

This book analyzes the economics of the food industry at every stage between the farm gate and the kitchen counter. Central to the text are agricultural marketing problems such as the allocation of production between competing products (such as fresh and frozen markets), spatial competition, interregional trade, optimal storage, and price discrimination.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780415539913
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 216
  • Veröffentlicht:
  • 29. August 2013
  • Abmessungen:
  • 156x234x20 mm.
  • Gewicht:
  • 430 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025
  •  

    Keine Lieferung vor Weihnachten möglich.
    Kaufen Sie jetzt und drucken Sie einen Gutschein aus

Beschreibung von Economics and Management of the Food Industry

This book analyzes the economics of the food industry at every stage between the farm gate and the kitchen counter. Central to the text are agricultural marketing problems such as the allocation of production between competing products (such as fresh and frozen markets), spatial competition, interregional trade, optimal storage, and price discrimination.

Kund*innenbewertungen von Economics and Management of the Food Industry



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Economics and Management of the Food Industry ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.