Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2

- Quality

Über Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2

Volume 2 reviews developments related to quality, starting with the way breeding and growth affect meat quality. The book then discusses cattle nutrition and management before concluding with an assessment of factors determining individual quality traits such as colour and flavour.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781786760609
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 442
  • Veröffentlicht:
  • 30. April 2017
  • Abmessungen:
  • 160x235x30 mm.
  • Gewicht:
  • 796 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2

Volume 2 reviews developments related to quality, starting with the way breeding and growth affect meat quality. The book then discusses cattle nutrition and management before concluding with an assessment of factors determining individual quality traits such as colour and flavour.

Kund*innenbewertungen von Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2 ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.