Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Enzyme Inactivation in Food Processing

Über Enzyme Inactivation in Food Processing

Explores new technologies for the inactivation of enzymes in the design and preservation of food through advanced technologies, including nutraceutical-based functional foods, specific foods for gut-microbiodata, omega-3 fatty acids to fortify food products, characteristics of dairy-based dry powders, and more.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781774911600
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 532
  • Veröffentlicht:
  • 4. August 2023
  • Abmessungen:
  • 156x234x0 mm.
  • Gewicht:
  • 1210 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Enzyme Inactivation in Food Processing

Explores new technologies for the inactivation of enzymes in the design and preservation of food through advanced technologies, including nutraceutical-based functional foods, specific foods for gut-microbiodata, omega-3 fatty acids to fortify food products, characteristics of dairy-based dry powders, and more.

Kund*innenbewertungen von Enzyme Inactivation in Food Processing



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Enzyme Inactivation in Food Processing ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.