Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Essentials and Applications of Food Engineering

Über Essentials and Applications of Food Engineering

This book provides a comprehensive understanding of food engineering operations and their practical and industrial utility. It presents pertinent case studies, solved numerical problems, and multiple choice questions in each chapter and serves as a ready reference for classroom teaching and exam preparations.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781138366558
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 778
  • Veröffentlicht:
  • 25. März 2019
  • Abmessungen:
  • 260x185x49 mm.
  • Gewicht:
  • 1648 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Essentials and Applications of Food Engineering

This book provides a comprehensive understanding of food engineering operations and their practical and industrial utility. It presents pertinent case studies, solved numerical problems, and multiple choice questions in each chapter and serves as a ready reference for classroom teaching and exam preparations.

Kund*innenbewertungen von Essentials and Applications of Food Engineering



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Essentials and Applications of Food Engineering ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.