Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs

- A Seminar in the CEC Agricultural Research Programme, held in Dublin, Ireland, 21-22 November 1985

Über Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs

A Seminar in the CEC Agricultural Research Programme, held in Dublin, Ireland, November 21-22, 1985. Sponsored by the Commission of the European Communities, Directorate-General for Agriculture, Division for the Coordination of Agricultural Research

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9789401079822
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 512
  • Veröffentlicht:
  • 26. Oktober 2011
  • Ausgabe:
  • 11987
  • Abmessungen:
  • 234x156x26 mm.
  • Gewicht:
  • 777 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs

A Seminar in the CEC Agricultural Research Programme, held in Dublin, Ireland, November 21-22, 1985. Sponsored by the Commission of the European Communities, Directorate-General for Agriculture, Division for the Coordination of Agricultural Research

Kund*innenbewertungen von Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.