Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

Über Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

In chemical engineering and related fields, a unit operation is a basic step in a process. For example in milk processing, homogenization, pasteurization, chilling, and packaging are each unit operations which are connected to create the overall process. A process may have many unit operations to obtain the desired product.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781441941367
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 190
  • Veröffentlicht:
  • 19. November 2010
  • Ausgabe:
  • 12008
  • Abmessungen:
  • 160x232x12 mm.
  • Gewicht:
  • 314 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

In chemical engineering and related fields, a unit operation is a basic step in a process. For example in milk processing, homogenization, pasteurization, chilling, and packaging are each unit operations which are connected to create the overall process. A process may have many unit operations to obtain the desired product.

Kund*innenbewertungen von Experiments in Unit Operations and Processing of Foods



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Experiments in Unit Operations and Processing of Foods ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.