Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Fish and Shellfish Quality Assessment: A Guide for Retailers and Restaurateurs

von Ian Dore
Über Fish and Shellfish Quality Assessment: A Guide for Retailers and Restaurateurs

This text takes the reader step-by-step through the receiving and inspection processes involved in judging the quality of fresh and frozen fish and shellfish as well as live shellfish. It also tells clearly and in detail what quality points to look for with a wide range of seafood products, from live shellfish to frozen coated portions.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780442002060
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 112
  • Veröffentlicht:
  • 15. August 1991
  • Ausgabe:
  • 1991
  • Gewicht:
  • 596 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Fish and Shellfish Quality Assessment: A Guide for Retailers and Restaurateurs

This text takes the reader step-by-step through the receiving and inspection processes involved in judging the quality of fresh and frozen fish and shellfish as well as live shellfish. It also tells clearly and in detail what quality points to look for with a wide range of seafood products, from live shellfish to frozen coated portions.

Kund*innenbewertungen von Fish and Shellfish Quality Assessment: A Guide for Retailers and Restaurateurs



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Fish and Shellfish Quality Assessment: A Guide for Retailers and Restaurateurs ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.