Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Flavor Chemistry of Ethnic Foods

Über Flavor Chemistry of Ethnic Foods

Ethnic and international foods have gradually been integrated into the daily diet in North America. However, the existing literature of flavor characteristics and chemistry of such foods remains fragmentary and diverse. This book presents a summary of the current status of knowledge in this area.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780306461248
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 272
  • Veröffentlicht:
  • 30. Juni 1999
  • Ausgabe:
  • 1999
  • Abmessungen:
  • 178x254x18 mm.
  • Gewicht:
  • 1670 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Flavor Chemistry of Ethnic Foods

Ethnic and international foods have gradually been integrated into the daily diet in North America. However, the existing literature of flavor characteristics and chemistry of such foods remains fragmentary and diverse. This book presents a summary of the current status of knowledge in this area.

Kund*innenbewertungen von Flavor Chemistry of Ethnic Foods



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Flavor Chemistry of Ethnic Foods ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.