Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Flavor Chemistry

- Thirty Years of Progress

Über Flavor Chemistry

Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of the American Chemical Society, this book provides an overview of progress made during the past 30-40 years in various aspects of flavor chemistry as seen by internationally renowned scientists in the forefront of their respective fields.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780306461996
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 439
  • Veröffentlicht:
  • 31. August 1999
  • Ausgabe:
  • 1999
  • Abmessungen:
  • 155x235x0 mm.
  • Gewicht:
  • 840 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Flavor Chemistry

Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of the American Chemical Society, this book provides an overview of progress made during the past 30-40 years in various aspects of flavor chemistry as seen by internationally renowned scientists in the forefront of their respective fields.

Kund*innenbewertungen von Flavor Chemistry



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Flavor Chemistry ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.