Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food and Beverage Mycology

Über Food and Beverage Mycology

This is a work on the role of fungi in processed and unprocessed foods. In addition to offering practical and applied information on fungi associated with food and beverages this second edition now covers poisonous mushrooms. Topics include water activity, specific commodities, fungi and metabolities as human dietary components, health hazards and mycotoxin producers, and mycotoxin and fungal contaminant detection.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780442210847
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 680
  • Veröffentlicht:
  • 31. August 1987
  • Ausgabe:
  • 87002
  • Abmessungen:
  • 157x41x235 mm.
  • Gewicht:
  • 1122 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Food and Beverage Mycology

This is a work on the role of fungi in processed and unprocessed foods. In addition to offering practical and applied information on fungi associated with food and beverages this second edition now covers poisonous mushrooms. Topics include water activity, specific commodities, fungi and metabolities as human dietary components, health hazards and mycotoxin producers, and mycotoxin and fungal contaminant detection.

Kund*innenbewertungen von Food and Beverage Mycology



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food and Beverage Mycology ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.