Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food and Cooking in Victorian England

- A History

Über Food and Cooking in Victorian England

Nine recipes serve as entry points for detailing the history of food production, cooking, and diet throughout Queen Victoria's reign in England. More than that, however, Broomfield offers an introduction to the world of everyday dining, food preparation, and nutrition during one of the most interesting periods of English history.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780275987084
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 224
  • Veröffentlicht:
  • 30. April 2007
  • Abmessungen:
  • 162x243x22 mm.
  • Gewicht:
  • 524 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Food and Cooking in Victorian England

Nine recipes serve as entry points for detailing the history of food production, cooking, and diet throughout Queen Victoria's reign in England. More than that, however, Broomfield offers an introduction to the world of everyday dining, food preparation, and nutrition during one of the most interesting periods of English history.

Kund*innenbewertungen von Food and Cooking in Victorian England



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food and Cooking in Victorian England ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.