Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food and Cooking on Early Television in Europe

- Impact on Postwar Foodways

Über Food and Cooking on Early Television in Europe

This collection critically examines the role of food programming on European early television and the impact this might have had on food habits and identities for the European audiences. It foregrounds various food programme genres, from travelog, cooking show and TV cooking competition, to more artistic forms.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780367347888
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 194
  • Veröffentlicht:
  • 9. März 2022
  • Abmessungen:
  • 241x160x22 mm.
  • Gewicht:
  • 440 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Food and Cooking on Early Television in Europe

This collection critically examines the role of food programming on European early television and the impact this might have had on food habits and identities for the European audiences. It foregrounds various food programme genres, from travelog, cooking show and TV cooking competition, to more artistic forms.

Kund*innenbewertungen von Food and Cooking on Early Television in Europe



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food and Cooking on Early Television in Europe ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.