Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food and War in Twentieth Century Europe

Über Food and War in Twentieth Century Europe

Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the era of total war. The analysis ranges from military provisioning and systems of food rationing to civilians' survival strategies and the role of war in stimulating innovation and modernization.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781138261037
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 294
  • Veröffentlicht:
  • 23. November 2016
  • Abmessungen:
  • 156x234x16 mm.
  • Gewicht:
  • 453 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Food and War in Twentieth Century Europe

Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the era of total war. The analysis ranges from military provisioning and systems of food rationing to civilians' survival strategies and the role of war in stimulating innovation and modernization.

Kund*innenbewertungen von Food and War in Twentieth Century Europe



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food and War in Twentieth Century Europe ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.