Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food Byproducts Management and Their Utilization

Über Food Byproducts Management and Their Utilization

Discusses food byproducts as value-added renewable sources using biotechnologies that avoid hazardous chemicals. It explores the value-added properties of food wastes and looks at waste byproducts of various crops, their health-benefiting bioactive compounds, and biotechnological strategies to extract, produce, and recover compounds.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781774912959
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 494
  • Veröffentlicht:
  • 9. Januar 2024
  • Abmessungen:
  • 156x234x0 mm.
  • Gewicht:
  • 1120 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Food Byproducts Management and Their Utilization

Discusses food byproducts as value-added renewable sources using biotechnologies that avoid hazardous chemicals. It explores the value-added properties of food wastes and looks at waste byproducts of various crops, their health-benefiting bioactive compounds, and biotechnological strategies to extract, produce, and recover compounds.

Kund*innenbewertungen von Food Byproducts Management and Their Utilization



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food Byproducts Management and Their Utilization ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.