Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food in History

Über Food in History

An enthralling world history of food from prehistoric times to the present. A favorite of gastronomes and history buffs alike, Food in History is packed with intriguing information, lore, and startling insights--like what cinnamon had to do with the discovery of America, and how food has influenced population growth and urban expansion.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780517884041
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 450
  • Veröffentlicht:
  • 10. Mai 1995
  • Abmessungen:
  • 152x26x229 mm.
  • Gewicht:
  • 726 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Food in History

An enthralling world history of food from prehistoric times to the present. A favorite of gastronomes and history buffs alike, Food in History is packed with intriguing information, lore, and startling insights--like what cinnamon had to do with the discovery of America, and how food has influenced population growth and urban expansion.

Kund*innenbewertungen von Food in History



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food in History ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.