Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food in the United States, 1820s-1890

Über Food in the United States, 1820s-1890

The period from the 1820s to 1890 was one of invention, new trends, and growth in the American food culture. A final chapter covers the diet fads, which were similar to those being touted today. The period from the 1820s to 1890 was one of invention, new trends, and growth in the American food culture.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780313332456
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 264
  • Veröffentlicht:
  • 30. August 2006
  • Abmessungen:
  • 156x235x15 mm.
  • Gewicht:
  • 539 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025
  •  

    Keine Lieferung vor Weihnachten möglich.
    Kaufen Sie jetzt und drucken Sie einen Gutschein aus

Beschreibung von Food in the United States, 1820s-1890

The period from the 1820s to 1890 was one of invention, new trends, and growth in the American food culture. A final chapter covers the diet fads, which were similar to those being touted today. The period from the 1820s to 1890 was one of invention, new trends, and growth in the American food culture.

Kund*innenbewertungen von Food in the United States, 1820s-1890



Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.