Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food Microbiology Protocols

Über Food Microbiology Protocols

There are several chapters devoted to the microorganisms associated with fermented foods: these are of increasing importance in food microbiology, and include one bacteriophage that kills the lactic acid bacteria involved in the manufacture of different foods-cottage cheese, yogurt, sauerkraut, and many others.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781617372308
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 494
  • Veröffentlicht:
  • 28. Oktober 2010
  • Ausgabe:
  • 12001
  • Abmessungen:
  • 229x152x26 mm.
  • Gewicht:
  • 861 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Food Microbiology Protocols

There are several chapters devoted to the microorganisms associated with fermented foods: these are of increasing importance in food microbiology, and include one bacteriophage that kills the lactic acid bacteria involved in the manufacture of different foods-cottage cheese, yogurt, sauerkraut, and many others.

Kund*innenbewertungen von Food Microbiology Protocols



Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.