Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food Processing

- Principles and Applications

Über Food Processing

Covers the physical, chemical and microbiological basis of the different methods of food preservation with reference to the application of three of the widely used commercial processes: thermal processing, freezing, and dehydration. This book also provides an overview of technological advances in other methods of preservation.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781587160080
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 438
  • Veröffentlicht:
  • 23. August 2005
  • Abmessungen:
  • 157x239x30 mm.
  • Gewicht:
  • 790 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Food Processing

Covers the physical, chemical and microbiological basis of the different methods of food preservation with reference to the application of three of the widely used commercial processes: thermal processing, freezing, and dehydration. This book also provides an overview of technological advances in other methods of preservation.

Kund*innenbewertungen von Food Processing



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food Processing ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.