Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food Quality, Nutrition and Health

- 5th Heidelberg Nutrition Forum/Proceedings of the ECBA - Symposium and Workshop, February 27 - March 1, 1998 in Heidelberg, Germany

Über Food Quality, Nutrition and Health

Responding to the dramatic scientific and technological developments in the agro-food sector and to the enormous public concern about novel food production and novel food ingredients this volume focusses on defining, classifying and reassessing the quality of food towards human nutritional needs aimed at health.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783642640636
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 214
  • Veröffentlicht:
  • 30. September 2011
  • Ausgabe:
  • 12000
  • Abmessungen:
  • 235x155x15 mm.
  • Gewicht:
  • 359 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Food Quality, Nutrition and Health

Responding to the dramatic scientific and technological developments in the agro-food sector and to the enormous public concern about novel food production and novel food ingredients this volume focusses on defining, classifying and reassessing the quality of food towards human nutritional needs aimed at health.

Kund*innenbewertungen von Food Quality, Nutrition and Health



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food Quality, Nutrition and Health ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.