Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food Science

- Fifth Edition

Über Food Science

Introduces and surveys the complex interrelationships among food ingredients, processing, packaging, distribution and storage, and explores how these factors influence food quality and safety. This book includes discussions of food safety and consumer protection including phychrotropic pathogens and HAACP techniques for product safety and quality.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9780834212657
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 608
  • Veröffentlicht:
  • 31. Juli 1999
  • Ausgabe:
  • 51995
  • Abmessungen:
  • 183x262x41 mm.
  • Gewicht:
  • 1390 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Food Science

Introduces and surveys the complex interrelationships among food ingredients, processing, packaging, distribution and storage, and explores how these factors influence food quality and safety. This book includes discussions of food safety and consumer protection including phychrotropic pathogens and HAACP techniques for product safety and quality.

Kund*innenbewertungen von Food Science



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food Science ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.