Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food Science, Production, and Engineering in Contemporary Economies

Über Food Science, Production, and Engineering in Contemporary Economies

Features timely and relevant information on food system sustainability and production on a global scale. Highlighting best practices, theoretical concepts, and emergent research in the field, this book is a critical resource for professionals, researchers, practitioners, and academics interested in food science, food economics, and sustainability practices.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781522503415
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 455
  • Veröffentlicht:
  • 12. Mai 2016
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.

Beschreibung von Food Science, Production, and Engineering in Contemporary Economies

Features timely and relevant information on food system sustainability and production on a global scale. Highlighting best practices, theoretical concepts, and emergent research in the field, this book is a critical resource for professionals, researchers, practitioners, and academics interested in food science, food economics, and sustainability practices.

Kund*innenbewertungen von Food Science, Production, and Engineering in Contemporary Economies



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food Science, Production, and Engineering in Contemporary Economies ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.