Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Food Science

- Research and Technology

Über Food Science

Food Science: Research and Technology presents a broad selection of new research in food science and reflects the diversity of recent advances in the field. Chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto bea

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781774632321
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 131
  • Veröffentlicht:
  • 31. März 2021
  • Abmessungen:
  • 156x234x0 mm.
  • Gewicht:
  • 453 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Food Science

Food Science: Research and Technology presents a broad selection of new research in food science and reflects the diversity of recent advances in the field. Chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto bea

Kund*innenbewertungen von Food Science



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Food Science ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.