Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Fruit Manufacturing

- Scientific Basis, Engineering Properties, and Deteriorative Reactions of Technological Importance

Über Fruit Manufacturing

Emphasizing the products rather than the processes this is the first book to encompass quality changes during processing and storage of fruit in the food industry. It presents the influence on a fruit product's quality in relation to the different processing methods, from freezing to high temperature techniques.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781441940315
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 230
  • Veröffentlicht:
  • 29. September 2011
  • Ausgabe:
  • 2006
  • Abmessungen:
  • 254x178x13 mm.
  • Gewicht:
  • 467 g.
  Versandkostenfrei
  Sofort lieferbar

Beschreibung von Fruit Manufacturing

Emphasizing the products rather than the processes this is the first book to encompass quality changes during processing and storage of fruit in the food industry. It presents the influence on a fruit product's quality in relation to the different processing methods, from freezing to high temperature techniques.

Kund*innenbewertungen von Fruit Manufacturing



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Fruit Manufacturing ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.