Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Functional Food Ingredients and Nutraceuticals

- Processing Technologies, Second Edition

Über Functional Food Ingredients and Nutraceuticals

This book introduces the "green" separation processes and stabilization technologies that been developed to address consumer¿s concerns on quality and safety issues. It emphasizes the role of nanotechnology in packaging processes and how nano- and micro-encapsulation technologies are used to protect and stabilize the bioactivity of health-promoting components.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781482240641
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 659
  • Veröffentlicht:
  • 23. Oktober 2015
  • Ausgabe:
  • 2
  • Abmessungen:
  • 156x234x41 mm.
  • Gewicht:
  • 1065 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Functional Food Ingredients and Nutraceuticals

This book introduces the "green" separation processes and stabilization technologies that been developed to address consumer¿s concerns on quality and safety issues. It emphasizes the role of nanotechnology in packaging processes and how nano- and micro-encapsulation technologies are used to protect and stabilize the bioactivity of health-promoting components.

Kund*innenbewertungen von Functional Food Ingredients and Nutraceuticals



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Functional Food Ingredients and Nutraceuticals ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.