Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Functional Foods

- Biochemical and Processing Aspects, Volume 2

Über Functional Foods

Explores fresh sources of nutraceutical and functional food ingredients and addresses crucial issues for the production of functional food and nutraceutical products. This book presents various developments in the chemistry, biochemistry, pharmacology, epidemiology, engineering, and processing of functional foods.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9781566769020
  • Einband:
  • Gebundene Ausgabe
  • Seitenzahl:
  • 428
  • Veröffentlicht:
  • 27. Februar 2002
  • Abmessungen:
  • 156x234x29 mm.
  • Gewicht:
  • 767 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 3-4 Wochen.

Beschreibung von Functional Foods

Explores fresh sources of nutraceutical and functional food ingredients and addresses crucial issues for the production of functional food and nutraceutical products. This book presents various developments in the chemistry, biochemistry, pharmacology, epidemiology, engineering, and processing of functional foods.

Kund*innenbewertungen von Functional Foods



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Functional Foods ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.