Große Auswahl an günstigen Büchern
Schnelle Lieferung per Post und DHL

Glycaemic Control by Kerala Cuisine for Type 2 Diabetes

von Shaila N
Über Glycaemic Control by Kerala Cuisine for Type 2 Diabetes

Type 2 Diabetes Mellitus, is the most common form of DM characterized by hyperglycemia, insulin resistance and relative insulin deficiency. People with type 2 diabetes are more vulnerable to both short- and long-term complications, which often lead to premature death. These lifestyle interventions should be initiated along with pharmacologic therapy when hypertension is diagnosed and are reasonable for individuals with diabetes and mildly elevated blood pressure.

Mehr anzeigen
  • Sprache:
  • Englisch
  • ISBN:
  • 9783039133703
  • Einband:
  • Taschenbuch
  • Seitenzahl:
  • 190
  • Veröffentlicht:
  • 5. Juni 2022
  • Abmessungen:
  • 152x11x229 mm.
  • Gewicht:
  • 284 g.
  Versandkostenfrei
  Versandfertig in 1-2 Wochen.
Verlängerte Rückgabefrist bis 31. Januar 2025
  •  

    Keine Lieferung vor Weihnachten möglich.
    Kaufen Sie jetzt und drucken Sie einen Gutschein aus

Beschreibung von Glycaemic Control by Kerala Cuisine for Type 2 Diabetes

Type 2 Diabetes Mellitus, is the most common form of DM characterized by hyperglycemia, insulin resistance and relative insulin deficiency.
People with type 2 diabetes are more vulnerable to both short- and long-term complications, which often lead to premature death. These lifestyle interventions should be initiated along with pharmacologic therapy when hypertension is diagnosed and are reasonable for individuals with diabetes and mildly elevated blood pressure.

Kund*innenbewertungen von Glycaemic Control by Kerala Cuisine for Type 2 Diabetes



Ähnliche Bücher finden
Das Buch Glycaemic Control by Kerala Cuisine for Type 2 Diabetes ist in den folgenden Kategorien erhältlich:

Willkommen bei den Tales Buchfreunden und -freundinnen

Jetzt zum Newsletter anmelden und tolle Angebote und Anregungen für Ihre nächste Lektüre erhalten.